Un dels objectius del centre és la programació de circ continuada a Vilanova i la Geltrú.

Saltimbanquis a la Pista, és una programació del Centre de les Arts de Circ Saltimbanqui, presentació del treballs dels alumnes de l'Escola en una pista oberta, una mostra dels seus números individuals i/o col·lectius. Un espai obert, on posar a prova les noves creacions, treballs de recerca o work in progress, dels alumnes o exalumnes de l'Escola, artistes i companyies de Circ.

Un espai de trobada entre artistes i públic.


Saltimbanquis a la Pista !!!

Dissabte 21 de Juliol a 19h.
DULCE DUCA
amb "Um Belo Dia" (60 min).

ÉS UN PEBROT LI POSEM ALES I ES TRANSFORMA EN PAPALLONA… Maces brollar de la terra. Demanant la possibilitat de fer els el impossible.Faldilles centrifuguen cossos .Flores fecundan.Es celebra el naixement d'una catarsi .Les papallones volen sense alas.La bellesa és atès per les mil cares .Realitat i somni dansen com dos vells amants.Tot és real quan un ho creu. Dulce Duca incorpora el malabar, la manipulació i els equilibris de maces amb un llenguatge corporal únic i impactant, transmetent emocions en una peça que integra i intriga al públic de totes les edats. www.dulceduca.com

Entrades: 5€ 
reserva d'entrades escoladecircsaltimbanqui@gmail.com 


Edicions de Saltimbanquis a la Pista !!!

Saltimbanquis a la Pista 2017-18

4 Saltimbanquis a la Pista

6ª Saltimbanquis a la Pista !!!

CIA. BALUSCA presenta “Rar” (Pre-estrena) el 25 de Maig.
En aquesta ocasió la pista de l'Escola, acull la preestrena de l'espectacle RAR de la Cia. Balusca. Marc Muñoz i Núria Puig son la Cia. Balusca, amics i companys residents a l'espai de circ Tub d'Assaig 7,70 de Terrassa, ens visiten per oferir-nos la preestrena del seu nou espectacle "Rar" un espectacle que compta amb la coproducció del Tub d'Assaig 7,70 i el Festival Circada de Sevilla. Despres de l'espectacle RAR, artistes i públic protagonitzen una xerrada postfunció, que serveix per apropar el feedback del públic a la Companyia. Un plaer acollir al Marc i la Núria a casa nostra, ús desitgem el millor en aquesta nova aventura.

4 Saltimbanquis a la Pista

5ª Saltimbanquis a la Pista !!!

Alumnes de l'Escola Preparatòria i Professional. 17 de Març 2018.
5º Pista Oberta, vam poder gaudir d'un espectacle de circ, amb molt de ritme i humor, que ens van oferir els alumnes de la Formació Professional. Gràcies a tot el públic, per la seva assistència i participació.

Artistes: Alessia Virgilio, Judith Pérez, Júlia Florenciano, Laura Zamora, Giorgio Inserra, Elena Reis, Jara Robles, Raül Castellanos, Eva Selvi, Javier Badia, Frank Romero i Júlia Roldan.

Direcció i coordinació: Mar Rojas i David Marfil "Txupi".

4 Saltimbanquis a la Pista

4ª Saltimbanquis a la Pista !!!

Alumnes de l'Escola Preparatòria i Professional. 27 de Gener 2018.
Èxit del Saltimbanquis a la Pista al CAC Saltimbanqui, un centenar de persones, vam poder gaudir de l'espectacle que ens van oferir els alumnes de la formació preparatòria i professional. Gràcies a tot el públic, amics, familiars i alumnes per la seva energia i vitalitat.

Artistes: Alessia Virgilio, Judith Pérez, Júlia Florenciano, Laura Zamora, Giorgio Inserra, Elena Reis, Raül Castellanos, Eva Selvi i Júlia Roldan.

Direcció i coordinació: Mar Rojas i David Marfil "Txupi".

 

Saltimbanquis a la Pista 2016-17

prepa

3ª Saltimbanquis a la Pista !!!

CIA. TELA MARINERA "Vaja Tela", Edgar Ràfols i Gisela Angrill. 27 de Maig 2017
Durant el mes de Maig hem tingut el plaer de tornar acollir a la Cia. Tela Marinera companyia professional que es forma habitualment a l'Escola des de l'any 2015. 
Residència de formació, creació, assaig, recerca i investigació, amb l'estrena del seu primer treball de llarga durada "Vaja Tela" a l'Escola, estem molt contents del resultat. 

Amb la col·laboració de David Marfil "Txupi", Mar Rojas i Bixen Martin.

mos cr

2ª Saltimbanquis a la Pista !!!

Alumnes de l'Escola Preparatòria i Professional de Circ. 25 de Març 2017
Escola Preparatòria: Alessia Virgilio, Marta Casasola, Judith Pérez,
Maria Serrat i Gonzalo Bruno - Trapezi i Equilibris
Escola Professional: Laura Zamora - Trapezi, Giorgio Iserra i Laura Zamora - Equilibris Acrobàtics, Jara Robles - Corda, Elena Reis - Teles
Julia Florenciano i Jara Robles - Equilibris Acrobàtics, Col·lectiu - Malabars i Equilibris sobre Objectes.

Direcció i coordinació: Mar Rojas i David Marfil "Txupi".
v

1ª Saltimbanquis a la Pista !!!

Alumnes de l'Escola Preparatòria i Professional de Circ. 17 de Desembre 2016

Giorgio Iserra - Cable i Clown, Elena Reis - Teles, Alessia Virgilio, Marta Casasola, Judith Pérez, Maria Serrat i Marta Fernandez - Equilibris Acrobàtics, Julia Florenciano - Trapezi, Laura Zamora - Dansa, Jara Robles - Trapezi, Minitrampolí col·lectiu

Direcció i coordinació: Mar Rojas i David Marfil "Txupi".