Un dels objectius del centre és la programació de circ continuada a Vilanova i la Geltrú.

Saltimbanquis a la Pista, és una programació del Centre de les Arts de Circ Saltimbanqui, presentació dels treballs dels alumnes de l'Escola en una pista oberta, una mostra dels seus números individuals i/o col·lectius. Un espai obert, on posar a prova les noves creacions, treballs de recerca o work in progress, dels alumnes o exalumnes de l'Escola, artistes i companyies de Circ.

Un espai de trobada entre artistes i públic.


Saltimbanquis a la Pista !!!

8ª Saltimbanquis a la Pista - 23 de Març a les 19h.En aquesta ocasió us presentem un gran Cabaret a càrrec dels alumnes de l'Escola Professional de Circ
Alessia Virgilio, Júlia Florenciano, Judith Pérez, Jara Robles, Elena Reis, Eddie Jamil, Joel Ruela i Maria Fernández.
Direcció i coordinació de Mar Rojas i David Marfil "Txupi"
.

Entrades 5€
Reserva d'entrades a: escoladecircsaltimbanqui@gmail.com


Edicions de Saltimbanquis a la Pista !!!

Saltimbanquis a la Pista 2018-19

4 Saltimbanquis a la Pista

8ª Saltimbanquis a la Pista !!!

Cabaret Galàctic - 23 de Març 2019
En aquesta ocasió us presentem un gran Cabaret a càrrec dels alumnes de l'Escola Professional de Circ: Alessia Virgilio, Júlia Florenciano, Judith Pérez, Jara Robles, Elena Reis, Eddie Jamil, Joel Ruela i Maria Fernández. Direcció i coordinació de Mar Rojas i David Marfil "Txupi". 

Un centenar de persones, vam poder gaudir de l'espectacle que ens van oferir els alumnes de la formació professional a l'Escola de Circ Saltimbanqui.


 

Saltimbanquis a la Pista 2017-18

4 Saltimbanquis a la Pista

7ª Saltimbanquis a la Pista !!!

DULCE DUCA presenta “Um Belo Dia” el 21 de Juliol.
Tenim el plaer d'acollir a la Malabarista portuguesa DULCE DUCA que ens presenta "Um Belo Dia" un especatacle original, atrevit, que sorpren. Incorpora el malabar, la manipulació i els equilibris de bitlles amb un llenguatje corporal únic, impactant, transmet emocions, una peça que integra al público de totes les edats. UM BELO DIA es circ oníric, metafóric i surrealista. Expresat através del teatre físic, la dansa, la manipulació i equilibri d'objectes.
Amb música original en directe. 


4 Saltimbanquis a la Pista

6ª Saltimbanquis a la Pista !!!

CIA. BALUSCA presenta “Rar” (Pre-estrena) el 25 de Maig.
En aquesta ocasió la pista de l'Escola, acull la preestrena de l'espectacle RAR de la Cia. Balusca. Marc Muñoz i Núria Puig son la Cia. Balusca, amics i companys residents a l'espai de circ Tub d'Assaig 7,70 de Terrassa, ens visiten per oferir-nos la preestrena del seu nou espectacle "Rar" un espectacle que compta amb la coproducció del Tub d'Assaig 7,70 i el Festival Circada de Sevilla. Despres de l'espectacle RAR, artistes i públic protagonitzen una xerrada postfunció, que serveix per apropar el feedback del públic a la Companyia. Un plaer acollir al Marc i la Núria a casa nostra, ús desitgem el millor en aquesta nova aventura.

4 Saltimbanquis a la Pista

5ª Saltimbanquis a la Pista !!!

Alumnes de l'Escola Preparatòria i Professional. 17 de Març 2018.
5º Pista Oberta, vam poder gaudir d'un espectacle de circ, amb molt de ritme i humor, que ens van oferir els alumnes de la Formació Professional. Gràcies a tot el públic, per la seva assistència i participació.

Artistes: Alessia Virgilio, Judith Pérez, Júlia Florenciano, Laura Zamora, Giorgio Inserra, Elena Reis, Jara Robles, Raül Castellanos, Eva Selvi, Javier Badia, Frank Romero i Júlia Roldan.

Direcció i coordinació: Mar Rojas i David Marfil "Txupi".

4 Saltimbanquis a la Pista

4ª Saltimbanquis a la Pista !!!

Alumnes de l'Escola Preparatòria i Professional. 27 de Gener 2018.
Èxit del Saltimbanquis a la Pista al CAC Saltimbanqui, un centenar de persones, vam poder gaudir de l'espectacle que ens van oferir els alumnes de la formació preparatòria i professional. Gràcies a tot el públic, amics, familiars i alumnes per la seva energia i vitalitat.

Artistes: Alessia Virgilio, Judith Pérez, Júlia Florenciano, Laura Zamora, Giorgio Inserra, Elena Reis, Raül Castellanos, Eva Selvi i Júlia Roldan.

Direcció i coordinació: Mar Rojas i David Marfil "Txupi".

 

Saltimbanquis a la Pista 2016-17

prepa

3ª Saltimbanquis a la Pista !!!

CIA. TELA MARINERA "Vaja Tela", Edgar Ràfols i Gisela Angrill. 27 de Maig 2017
Durant el mes de Maig hem tingut el plaer de tornar acollir a la Cia. Tela Marinera companyia professional que es forma habitualment a l'Escola des de l'any 2015. 
Residència de formació, creació, assaig, recerca i investigació, amb l'estrena del seu primer treball de llarga durada "Vaja Tela" a l'Escola, estem molt contents del resultat. 

Amb la col·laboració de David Marfil "Txupi", Mar Rojas i Bixen Martin.

mos cr

2ª Saltimbanquis a la Pista !!!

Alumnes de l'Escola Preparatòria i Professional de Circ. 25 de Març 2017
Escola Preparatòria: Alessia Virgilio, Marta Casasola, Judith Pérez,
Maria Serrat i Gonzalo Bruno - Trapezi i Equilibris
Escola Professional: Laura Zamora - Trapezi, Giorgio Iserra i Laura Zamora - Equilibris Acrobàtics, Jara Robles - Corda, Elena Reis - Teles
Julia Florenciano i Jara Robles - Equilibris Acrobàtics, Col·lectiu - Malabars i Equilibris sobre Objectes.

Direcció i coordinació: Mar Rojas i David Marfil "Txupi".
v

1ª Saltimbanquis a la Pista !!!

Alumnes de l'Escola Preparatòria i Professional de Circ. 17 de Desembre 2016

Giorgio Iserra - Cable i Clown, Elena Reis - Teles, Alessia Virgilio, Marta Casasola, Judith Pérez, Maria Serrat i Marta Fernandez - Equilibris Acrobàtics, Julia Florenciano - Trapezi, Laura Zamora - Dansa, Jara Robles - Trapezi, Minitrampolí col·lectiu

Direcció i coordinació: Mar Rojas i David Marfil "Txupi".