POLÍTICA DE PRIVACITAT

ASSOCIACIÓ DE CIRC SALTIMBANQUI (L’Escola) garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels clients a través dels formularis posats a disposició en la website i les xarxes socials on està present. La recopilació d’aquests, d’acord a la Llei Organica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la normativa de desenvolupament, es regirà pels següents termes:

Informació que es recopila i la seva finalitat

La informació de caràcter personal que pugui recopilar l’Escola a través de la present website, xarxes socials o per correu electrònic s’incorporaran a un fitxer automatitzat de gestió comercial del que és titular amb la finalitat de gestionar les consultes dels usuaris així com l’enviament de comunicacions comercials, promocionals o publicitàries.

L’usuari consent expressa i inequívocament que aquestes dades de caràcter personal que faciliti siguin incorporades en aquest fitxer i amb la finalitat expressada a l’apartat anterior.

Seguretat

L’Escola ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries amb l’objectiu de garantir la seguretat i integritat de les dades recopilades i així evitar la pèrdua d’aquestes o tractament o accés no autoritzat en tant l’estat de la tecnologia i naturalesa de les dades emmagatzemades.

Cessió de Dades

L’usuari consent expressament que les dades recaptades e incloses als fitxers siguin cedides o comunicades a tercers col·laboradors de l’Escola amb la finalitat de poder ser tractades amb fins comercials, promocionals o publicitaris.

Xarxes Socials

L’Escola actualment està present en alguna de les principals xarxes socials: Facebook, Twiter, Blogger, Google +, Instagram i Youtube. Per aquest motiu assumeix el paper de Responsable del Tractament de les Dades abocades en els seus perfils derivades dels amics, m’agrada, followers o seguidors, comentaris...

L’usuari accepta expressament estar sotmès a les condicions i termes que, en matèria de privacitat, disposen les diferents xarxes socials o plataformes on l’Escola està present, facultant a aquesta a utilitzar els medis que les mateixes xarxes li permeten per a poder informar a els usuaris sobre les diferents activitats i serveis que realitza.

Newsletter

L’Escola ofereix gratuïtament als usuaris el servei de Newsletter, que consisteix en l’enviament periòdic de notícies i comunicacions comercials relacionades amb la seva activitat.

Aquest servei està facilitat per Mailchimp, qui gestiona la subscripció dels usuaris, l’enviament de la Newsletter i la cancel·lació de les subscripcions. L’usuari podrà donar-se de baixa del servei en qualsevol moment prement l’enllaç que apareix al final del correu electrònic o exercint el dret a cancel·lació o oposició enfront l’Escola del mateix modes que s’explica a continuació.

Drets dels Usuaris

Aquesta política de privacitat assegura als usuaris, en tot cas, l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint una comunicació per escrit a el Carrer de Mèrida, numero 5, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona o a la adreça de correu electrònic escoladecircsaltimbanqui@gmail.com; incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document d’identificació similar.

Modificacions

La present Política de Privacitat podrà ser actualitzada en qualsevol moment d’acord amb les necessitats pròpies de la website i futurs canvis legislatius en matèria de privacitat, reservant-se l’Escola aquest dret en exclusiva.

Dades de Contacte

ASSOCIACIÓ DE CIRC SALTIMBANQUI

C/Mèrida 5

08800, Vilanova i la Geltrú, Barcelona

www.escoladecircsaltimbanqui.com

escoladecircsaltimbanqui@gmail.com