Els Espectacles i Mostres de fi de curs a l'Escola de Circ Saltimbanqui, son un moment molt especial, esperat i emotiu. Els alumnes presenten els seus treballs personals i col·lectius, el resultat del seu esforç, les llargues hores d'entrenament i formació durant tot el curs. Per alguns es un repte actuar davant dels seus amics i familiars, per altres és el principi del viatge, vers a la formació professional i esdevenir artistes de circ en un futur.
Per nosaltres, un plaer acompanyar-los.


Espectacles i Mostres Fi de Curs

Espectacles i Mostres Fi de Curs 2017-18

 

Espectacle "4en1" 2n curs de l'Escola Professional 2017-18.

ProfessionalL'Espectacle "4 en 1" és el treball de fi de curs dels alumnes de 2n curs de l'Escola Professional, representat dues vegades al centre, el 17 de Juny pels amics, familiars i públic i el 21 de Juny per a la Fundació La Tutela que visita la nostra Escola.

Aquest curs tenim el plaer de presentar-vos la primera promoció que surt de l'Escola Professional de Circ Saltimbanqui, promoció 2016-18. Satisfets amb aquesta promoció que continua amb la seva formació (especialitat) i d'altres comencen la seva inserció en el món laboral del Circ i/o continuen amb la seva formació en altres centres.

Felicitem a Elena Reis, Giorgio Inserra, Júlia Florenciano i Laura Zamora per la seva tasca durant el Cicle Formatiu Professional, els desitgem una llarga i feliç vida plena de Circ !
 
 

Espectacle "Comicus" 1r curs de l'Escola Professional 2017-18.

PrepaComicus és l'espectacle fi de curs dels alumnes de 1r curs de l'Escola Professional de Circ Saltimbanqui.

El dia 16 de Juny a les 19h es va presentar al Centre, Comicus, un espectacle divertit, variat amb molt de ritme i humor. Tres han estat les alumnes que amb molta valentia han afrontat aquest espectacle de fi de curs, pel camí alguns alumnes de la formació han abandonat, deixant-nos en una situació complicada per realitzar el treball final.

No ha estat facil, peró, volem felicitar a Eva Selvi, Alessia Virgilio i Judith Pérez, per la seva empenta i determinació alhora de crear i realitzar Comicus, demostrant la seva versatilitat i ganes de convertir-se en artistes de circ en un futur.
 
 

Mostra fi de curs dels Cursos Regulars 2017-18.

Cursos RegularsCursos Regulars d'Aeris, Acrobàcia i Circ per a Joves
Els Cursos Regulars de Circ, Trapezi, Acrobàcia, Teles i Corda, com cada any, han viscut  moviments dels grups d'alumnes, en total han passat cinquanta alumnes/as entre totes les tècniques de circ. Els alumnes ja coneguts comencen a tenir un bon nivell i els nou vinguts s'adapten als requeriments fisics de cada tècnica. El Circ per a Joves s'ha mantingut, els adolescents ens han mostrat les seves qualitats conjuntament amb els adults. Aquest any hem gaudit de dues Mostres de fi de Curs, els Regulars d'Aeris ens transporten als anys 80 i els cursos d'Acrobàcia i Circ per a Joves han oferit una Mostra molt dinàmica en una classe oberta als amics, fills i familiars.

Bon estiu i ens trobem en proper curs.


 
 

Mostra fi de curs de l'Escola Infantil 2017-18.

Escola InfantilCircmotriu i Escola Infantil
Aquest curs hem tingut dos bons grups a l'Escola Infantil i el Circmotriu, uns 25 alumnes han passat per la formació infantil anual. Nous i coneguts alumnes han gaudit aquest any, començant a descobrir el circ i d'altres assolint un bon nivell amb les diferents tècniques de circ.

El dia 19 de juny ens acomiadem del curs 2017-18 amb "Un dia de Platja" Espectacle i Mostra fi de curs de l'Escola Infantil de Circ Saltimbanqui, que com cada any ens ofereix uns moments molt emotius i divertits, compartits amb les famílies i amics.

Moltes gràcies a les famílies per la seva confiança, us desitgem a tots i totes, un bon estiu i bones vacances d'estiu.

 

 

Espectacles i Mostres Fi de Curs 2016-17

 

Espectacle "Asaltimbanko" 1r curs de l'Escola Professional 2016-17.

ProfessionalEls alumnes de l'Escola Professional de Circ Saltimbanqui, van presentar el seu espectacle fi de curs "Asaltimbanko". Un espectacle de creació col·lectiva, amb molta feina, hores d'assaig i creació. Com qualsevol procés creatiu, a passat per bons i no tan bons moments.
Felicitem als alumnes per la seva tasca durant el curs, la seva implicació i empenta han donat bons fruits. La seva evolució i creixement artístic han estat considerables, assolint un nivell tècnic molt acceptable i satisfactori.
Aquesta primera promoció del Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui, és un grup que funciona prou bé, tant en l'àmbit individual com a col·lectiu, tenen molt bona aptitud i un gran potencial, sabem que ens portaran grans alegries en un futur. 

Per nosaltres, ja sou uns grans artistes, us estimem Saltimbanquis !!!
 
 

Mostra fi de curs de l'Escola Preparatòria 2016-17.

PrepaLa Mostra fi de Curs de l'Escola Preparatòria de Circ, és el principi del viatge de gairebé tots els alumnes, vers a la formació professional i esdevenir artistes de circ en un futur. Per nosaltres ja ho són, però encara han de caminar un llarg camí.
Estem molt contents i felicitem als alumnes pel treball i la dedicació durant tot l'any, han aconseguit finalitzar el curs i exposar el seu aprenentatge en l'Espectacle de fi de curs, tancant aquest curs 2016-17 amb èxit. Des de l'Escola estem molts satisfets de la formació i del programa oferit durant el curs, l'evolució i la progressió dels alumnes es acceptable i la cohesió del grup molt bona. Alguns hi han assolit una bona base i bones formes de fer i d'entrenar, un grup amb bona predisposició per desenvolupar les seves aptituds.

Saltimbanquis a treballar, els que continueu ens trobem, als que no, bon viatge.
 
 

Mostra fi de curs dels Cursos Regulars 2016-17.

Cursos RegularsFantastica la mostra que ens han oferit els alumnes dels Cursos Regulars de Trapezi, Acrobàcia, Teles i Corda. La temàtica d'aquest any "Els Superherois". Tenim un bon plantell de joves artistes amb força, energia, il·lusió i moltes ganes, ens han demostrat que valen moltísim.

L'Escola de Circ Saltimbanqui, s'omple de Superherois !!!

Moltes gràcies a tots i totes les alumnes per la vostra confiança i moltes gràcies a els amics i familiars assistents a la Mostra fi de curs 2016-17.


 
 

Mostra fi de curs de l'Escola Infantil i Juvenil 2016-17.

Escola InfantilMolt bonica la Mostra de l'Escola Infantil i Juvenil, nens i joves de 3 a 16 anys, fan una gran demostració i podem entre veure grans artistes amb molta energia i potencial.

Els petits de Circmotriu ens fan riure i ens deixen unes imatges molt entranyables. Les noies de l'Escola Infantil impressionants amb un nivell tècnic espectacular i gairebé unes veteranes a sobre de la pista. Els joves de l'Escola Juvenil ens deixen bocabadats amb les seves acrobàcies i frescor sobre l'escenari.

Meravellós fi de curs dels joves de l'escola, hem gaudit i ens sentim orgulloses de la feina realitzada. Moltes gràcies a les famílies per la seva confiança, us desitgem a tots i totes, un bon estiu i bones vacances d'estiu.

 

 

Espectacles i Mostres Fi de Curs 2015-16


Espectacle "CIRCA" fi de curs de l'Escola Preparatòria 2015-16.

PrepaDissabte 11 de Juny al Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui, convertit en un petit, però acollidor teatre, les nostres alumnes van presentar CIRCA el seu treball de Final de Curs. Un espectacle de circ per a tots els públics, amb gran varietat de tècniques de circ i molt d'humor. 

Els Direct@rs volem felicitar a Jara Robles, Laura Zamora, Júlia Florenciano, Clàudia Serra i Montse Hinojosa per el seu treball durant tot l'any, gràcies a la primera promoció de l'Escola Preparatòria de Circ 2015-16.

Mostra fi de curs dels Cursos Regulars 2015-16.

Cursos RegularsMolt emotiva la mostra final dels Cursos Regulars, amb molts participants i un nombros públic que assisteix a l'event. Convertim el Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui en un petit i acollidor Teatre per realitzar diferents mostres i finals de cursos. Aquest any la temàtica Pin-up.

Gràcies a tots els alumnes i al pùblic assistent a la Mostra dels Cursos Regulars 2015-16.

Mostra fi de curs de l'Escola Infantil de Circ Saltimbanqui 2015-16.

Escola InfantilAmb molta il·lusió, ús presentem la Mostra de Final de Curs de l'Escola Infantil de Circ, els nostres Saltimbanquis mes petits. Al backstage hi había nervis i moltes ganes de fer-ho bé, aixi ha estat, els petits han demostrat que tenen fusta d'artistes, al escenari han crescut i ens han fet gaudir de valent.

Felicitem a tots els alumnes i famílies per fer-nos gaudir durant el curs.