Els Espectacles i Mostres de fi de curs a l'Escola de Circ Saltimbanqui, son un moment molt especial, esperat i emotiu. Els alumnes presenten els seus treballs personals i col·lectius, el resultat del seu esforç, les llargues hores d'entrenament i formació durant tot el curs. Per alguns es un repte actuar davant dels seus amics i familiars, per altres és el principi del viatge, vers a la formació professional i esdevenir artistes de circ en un futur.
Per nosaltres, un plaer acompanyar-los.

Espectacles i Mostres Fi de Curs 2017-18

Juny 2018 al Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui.

Dissabte 16 a les 19h. Espectacle de Circ de 1er curs de l'Escola Professional. (Bó d'ajut 3€)
Diumenge 17 a les 19h. Espectacle de Circ del 2on curs de l'Escola Professional. (Entrades 5€)
Dimarts 19 a les 18h. Mostra fi de curs de l'Escola Infantil. (Gratuït)
Dimecres 20 a les 19h. Mostra fi de curs dels Cursos Regulars d'Aeris. (Gratuït)
Dijous 21 a les 19h. Mostra fi de curs dels Cursos Regulars d'Acrobàcia. (Gratuït)

Reserva d'entrades a escoladecircsaltimbanqui@gmail.com

EC Professional 1er curs
Escola infantil

Espectacles i Mostres Fi de Curs

Espectacles i Mostres Fi de Curs 2016-17

 

Espectacle "Asaltimbanko" 1r any de l'Escola Professional 2016-17.

ProfessionalEls alumnes de l'Escola Professional de Circ Saltimbanqui, van presentar el seu espectacle fi de curs "Asaltimbanko". Un espectacle de creació col·lectiva, amb molta feina, hores d'assaig i creació. Com qualsevol procés creatiu, a passat per bons i no tan bons moments.
Felicitem als alumnes per la seva tasca durant el curs, la seva implicació i empenta han donat bons fruits. La seva evolució i creixement artístic han estat considerables, assolint un nivell tècnic molt acceptable i satisfactori.
Aquesta primera promoció del Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui, és un grup que funciona prou bé, tant en l'àmbit individual com a col·lectiu, tenen molt bona aptitud i un gran potencial, sabem que ens portaran grans alegries en un futur. 

Per nosaltres, ja sou uns grans artistes, us estimem Saltimbanquis !!!
 
 

Mostra fi de curs de l'Escola Preparatòria 2016-17.

PrepaLa Mostra fi de Curs de l'Escola Preparatòria de Circ, és el principi del viatge de gairebé tots els alumnes, vers a la formació professional i esdevenir artistes de circ en un futur. Per nosaltres ja ho són, però encara han de caminar un llarg camí.
Estem molt contents i felicitem als alumnes pel treball i la dedicació durant tot l'any, han aconseguit finalitzar el curs i exposar el seu aprenentatge en l'Espectacle de fi de curs, tancant aquest curs 2016-17 amb èxit. Des de l'Escola estem molts satisfets de la formació i del programa oferit durant el curs, l'evolució i la progressió dels alumnes es acceptable i la cohesió del grup molt bona. Alguns hi han assolit una bona base i bones formes de fer i d'entrenar, un grup amb bona predisposició per desenvolupar les seves aptituds.

Saltimbanquis a treballar, els que continueu ens trobem, als que no, bon viatge.
 
 

Mostra fi de curs dels Cursos Regulars 2016-17.

Cursos RegularsFantastica la mostra que ens han oferit els alumnes dels Cursos Regulars de Trapezi, Acrobàcia, Teles i Corda. La temàtica d'aquest any "Els Superherois". Tenim un bon plantell de joves artistes amb força, energia, il·lusió i moltes ganes, ens han demostrat que valen moltísim.

L'Escola de Circ Saltimbanqui, s'omple de Superherois !!!

Moltes gràcies a tots i totes les alumnes per la vostra confiança i moltes gràcies a els amics i familiars assistents a la Mostra fi de curs 2016-17.


 
 

Mostra fi de curs de l'Escola Infantil i Juvenil 2016-17.

Escola InfantilMolt bonica la Mostra de l'Escola Infantil i Juvenil, nens i joves de 3 a 16 anys, fan una gran demostració i podem entre veure grans artistes amb molta energia i potencial.

Els petits de Circmotriu ens fan riure i ens deixen unes imatges molt entranyables. Les noies de l'Escola Infantil impressionants amb un nivell tècnic espectacular i gairebé unes veteranes a sobre de la pista. Els joves de l'Escola Juvenil ens deixen bocabadats amb les seves acrobàcies i frescor sobre l'escenari.

Meravellós fi de curs dels joves de l'escola, hem gaudit i ens sentim orgulloses de la feina realitzada. Moltes gràcies a les famílies per la seva confiança, us desitgem a tots i totes, un bon estiu i bones vacances d'estiu.

 

 

Espectacles i Mostres Fi de Curs 2015-16


Espectacle "CIRCA" fi de curs de l'Escola Preparatòria 2015-16.

PrepaDissabte 11 de Juny al Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui, convertit en un petit, però acollidor teatre, les nostres alumnes van presentar CIRCA el seu treball de Final de Curs. Un espectacle de circ per a tots els públics, amb gran varietat de tècniques de circ i molt d'humor. 

Els Direct@rs volem felicitar a Jara Robles, Laura Zamora, Júlia Florenciano, Clàudia Serra i Montse Hinojosa per el seu treball durant tot l'any, gràcies a la primera promoció de l'Escola Preparatòria de Circ 2015-16.

Mostra fi de curs dels Cursos Regulars 2015-16.

Cursos RegularsMolt emotiva la mostra final dels Cursos Regulars, amb molts participants i un nombros públic que assisteix a l'event. Convertim el Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui en un petit i acollidor Teatre per realitzar diferents mostres i finals de cursos. Aquest any la temàtica Pin-up.

Gràcies a tots els alumnes i al pùblic assistent a la Mostra dels Cursos Regulars 2015-16.

Mostra fi de curs de l'Escola Infantil de Circ Saltimbanqui 2015-16.

Escola InfantilAmb molta il·lusió, ús presentem la Mostra de Final de Curs de l'Escola Infantil de Circ, els nostres Saltimbanquis mes petits. Al backstage hi había nervis i moltes ganes de fer-ho bé, aixi ha estat, els petits han demostrat que tenen fusta d'artistes, al escenari han crescut i ens han fet gaudir de valent.

Felicitem a tots els alumnes i famílies per fer-nos gaudir durant el curs.