MAR ROJASNeix a Vilanova i la Geltrú el 03/06/1979
Idiomes: Castellà i Català
Tel: 659 322 133
Formadora, Directora i Coordinadora Pedagògica


Artista

Inicia la seva trajectòria professional l'any 1997 a Eivissa oferint espectacles de malabars amb foc, interessant-se també per l'animació i la creació de personatges fantàstics, performer, animadora de festes i esdeveniments a diferents ciutats espanyoles. També participa en diferents produccions cinematogràfiques com "Todo sobre mi madre" de Pedro Almodóvar, en la producció italiana "Amnesia" i en la producció americana "Wecome to Ibiza". Crea conjuntament amb David Marfil la Cia. Kd Cirk l’any 2005/2013, realitzant la creació de l'espectacle Katakrak, sota la direcció de Tere Celis i Ane Morin, realitzant gires tant a nivell nacional com internacional, treballant a festivals de circ, als carrers, teatres i veles.

Formació
Inicia la seva formació circense l’any 2003 amb David Marfil en Acrobàcia i Col·locació Corporal, Acrobàcia Excèntrica i Cascades i continua la seva formació a l' Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona estudiant Trapezi amb Roser Tarrida, Corda i Teles amb Antònia Ruiz i Verticals amb Vicente Espinosa, a la Central del Circ, tècniques aèries amb Pili Serrat, Bea Contreras, Antònia Ruiz i Isabelle Van Maelle, Dansa i Moviment amb Teresa Serrat, Flexibilitat i Contorsió amb Ane Miren. Especialitzada en tècniques aèries, malabars i manipulació. Construeix el seu propi Cèrcol Aeri, investigant i creant un aeri molt personal.

Direcció
Direcció i organització de diferents activitats de formació, exhibició, direcció i creació en circ, com el “Golfes Circ” de la Fira de Circ de Trapezi a Vilanova i la Geltrú els anys 2005 i 2006, la creació de la revista d’arts circenses Zirkolika al 2003, organitza diferents Trobades de Formadors de Circ, direcció del Casal de Circ Saltimbanqui durant els estius del 2012 al 2016, direcció del Dia Mundial del Circ 2014 / 2016 a Vilanova i la Geltrú.

Formadora
Formadora de tècniques circenses des de l’any 2007 ha impartit classes tant a nivell de formació base com d’especialitat, dins d’un ampli ventall de tècniques circenses, cursos regulars, intensius, masterclases i classes particulars per artistes de circ i d’altres disciplines artístiques, tallers de circ per escoles i projectes socials, avui dia col·labora amb:

2007/2013 Escola de Circ Rogelio Rivel en tallers de circ, circ social i circ familiar.
2012/2017 Escola de Circ Saltimbanqui, cofundadora, formadora, directora i coordinadora pedagogica, formació professional, cursos regulars, intensius, tallers de circ, circ social i circ familiar.


 

 

Tornar inici Mar Rojas