PROVES D'ACCES A L'ESCOLA PROFESSIONAL DE CIRC 2018

Escola Professional
1r Curs Escola Professional
3ª Promoció 2018-20
2on Curs Escola Professional
2ª Promoció 2017-19
Especialitat
1ª Promoció 2018-19


Escola Professional de Circ
Amb un programa de dos anys, per totes aquelles persones entre 16 i 30 anys, que vulguin assumir competències professionals per realitzar activitats de circ, per actuar en públic amb números de circ, formar companyies de circ o treballar com artistes solistes. També per aquells que tenen clar dedicar-se professionalment al circ o continuar amb la seva formació. El cicle formatiu professional consta de més de 2000 h. impartides en un programa de dos anys. La duració del curs es de 9 mesos anuals, d'Octubre a Juny de Dilluns, Dimecres i Divendres de 9h a 17h. Dimarts i Dijous de 9h a 15h.

- Acrobàcia a terra i sobre aparells
- Verticals
- Equilibris acrobàtics
- Tècniques aèries (Trapezi, Teles i Corda)
- Malabars i manipulació
- Equilibris sobre objectes
- Col·locació corporal
- Dansa i moviment
- Tècniques d’expressió (Teatre i Clown)

Altres matèries: Monogràfics d'altres tècniques, seguretat, teoria, formació i orientació laboral.
Pràctiques escèniques en events circenses a l'exterior i a l'escola.

Especialitat
El cicle formatiu d'especialitat te un programa de més de 1000 h. en un any. es un cicle adreçat als alumnes de l'Escola Professional, exalumnes i/o artistes de circ amb un cert bagatge, que vulguin especialitzar-se en 1 o 2 tècniques, realitzant durant l'any la construcció de numeros de circ amb les disciplines escollides, que poden ser: Acrobàcia, equilibris acrobàtics, trapezi, verticals, malabars, equilibris sobre objectes, teles i corda.

Altres matèries: Col·locació corporal, dansa i moviment, tècniques d’expressió, seguretat, teoria, formació i orientació laboral.
Pràctiques escèniques en events circenses a l'exterior i a l'escola.

Els Cicles Formatius Professionals, no tenen efectes acadèmics, és una formació professional no reglada, sense objecte de reconeixement o convalidació acadèmica. Diploma del Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui que acredita la formació professional realitzada.

Preu Escola Professional de Circ 1r, 2on Curs i Especialitat.
Preu 9 mesos: 2800 € (abans del començament del curs)
Preu trimestral: 1050 €

Quota Soci/a Escola de Circ Saltimbanqui 50 € anual.
Inclou quota soci/a, assegurança d'accidents, assesorament, excursions, descomptes ...
Audicions - Proves d'accès 2018
- 7 de Juliol de 9h a 17h.

Les proves d'accés consisteixen en; Classes guiades de cada tècnica, avaluació de força, flexibilitat, coordinació i una entrevista personal a l'Escola de Circ Saltimbanqui. Es lliurarà més documentació referent a l’Escola Professional de Circ i Especialitat durant l’accés.


Documentació a portar els dies de les proves d’accès:
- Fotocòpia del DNI / NIE o Passaport.
- Fotocòpia de la Targeta Sanitària Espanyola, Europea o Assegurança Privada.
- 2 fotos carnet (en paper)

Pagament de la quota d’inscripció a la prova (20 €) en efectiu el dia de les proves d’accés.

Altres: Roba còmoda o esportiva, ajustada al cos, aigua, esmorzar i menjar. No portar rellotge, polseres, arracades, pírcings... o qualsevol tipus d’objecte metàl·lic. Podeu portar el vostre propi material específic de Circ; monocicle, malabars ...


Els alumnes disposaran d'assegurança d'accidents anual, descomptes i beneficis en les diferents activitats de l'Escola, assesorament i compra de materials o aparells de Circ, a més de rebre informació periódica sobre les Arts del Circ.

Els cursos tenen plaçes limitades.

l'Escola es reserva el dret de realitzar canvis en els horaris o l'anul·lació dels cursos en el cas de no arribar als participants mínims.

Els grups de cada curs, es formen per ordre d'inscripció, per assegurar la participació, cal que ens feu arribar l'inscripció degudament complimentada i efectuat el pagament, ja sigui en efectiu a l'Escola de Circ o tranferència bancaria, rebreu una confirmació de l'Escola de Circ Saltimbanqui.

Us esperem !!!

 

Tornar inici Escola Professional