ESCOLA PROFESSIONAL DE CIRC


Cicles Formatius Professionals

Escola Professional


1er Curs Escola Professional (3ª Promoció 2018-20)
2on Curs Escola Professional (2ª Promoció 2017-19)
Especialitat (1ª Promoció 2018-19)Escola Professional de Circ
Un programa de dos anys, per totes aquelles persones entre 16 i 30 anys, que vulguin assumir competències professionals per realitzar activitats de circ, per actuar en públic amb números de circ, formar companyies de circ o treballar com artistes solistes. També per aquells que tenen clar dedicar-se professionalment al circ o continuar amb la seva formació. El Cicle Formatiu Professional consta de més de 2000 h. impartides en un programa de dos anys. La duració del curs serà de 9 mesos anuals, d'Octubre a Juny, els Dilluns, Dimecres i Divendres de 9h a 17h. Dimarts i Dijous de 9h a 15h.

- Acrobàcia a terra i sobre aparells - Verticals - Equilibris acrobàtics - Tècniques aèries (Trapezi, Teles i Corda)- Malabars i manipulació - Equilibris sobre objectes - Col·locació corporal - Dansa i moviment - Tècniques d’expressió (Teatre i Clown).

Altres matèries: Monogràfics d'altres tècniques, seguretat, teoria i orientació laboral.
Pràctiques escèniques (No remunerades) en events circenses a l'escola i a l'exterior.


Especialitat
El Cicle Formatiu Professional d'Especialitat te un programa de més de 1000 h. en un any, es un cicle adreçat als alumnes de l'Escola Professional, exalumnes i/o artistes de circ amb un cert bagatge, que vulguin especialitzar-se en 1 o 2 tècniques, realitzant durant l'any la construcció de numeros de circ amb les disciplines escollides, que poden ser: Acrobàcia, equilibris acrobàtics, trapezi, verticals, malabars, equilibris sobre objectes, teles i corda.

Altres matèries: Col·locació corporal, dansa i moviment, tècniques d’expressió, seguretat, teoria i orientació laboral.
Pràctiques escèniques (No remunerades) en events circenses a l'escola i a l'exterior.

La duració del curs serà de 9 mesos anuals, d'Octubre a Juny, els Dilluns, Dimecres i Divendres de 9h a 17h. Dimarts i Dijous de 9h a 15h.


Diploma Certificat

El Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui expedirà un Diploma Certificat que acredita la formació realitzada, un cop finalitzat el Cicle Formatiu Professional i/o d’Especialitat. Els cicles formatius professionals, no tenen efectes acadèmics, és una formació professional no reglada, sense objecte de reconeixement o convalidació acadèmica.


Preu Escola Professional de Circ 1r, 2n Curs i Especialitat.
Preu 1er Curs: 2.850 € / Preu 2on Curs: 2.850 € (abans del començament del curs)
Preu trimestral: 1.050 € (3 pagaments anuals, al inici de cada trimestre)
Matricula Escola de Circ Saltimbanqui: 50 € anual.
Inclou quota usuari/a, assegurança d'accidents, assesorament, sortides, descomptes ...


Proves d'Accès 2018


- 8 de Setembre de 9h a 17h. Inscripcions obertes del 7 de Juliol fins el 2 de Setembre.

Les proves d'accés consisteixen en;
Classes guiades de cada tècnica, avaluació de força, flexibilitat, coordinació i una entrevista personal.

Documentació a portar el dia de la prova d’accès:
- Inscripció original signada.
- Fotocòpia del DNI / NIE o Passaport.
- Fotocòpia de la Targeta Sanitària Espanyola, Europea o Assegurança Privada.
- 2 fotos carnet (en paper).

Pagament de la taxa de la Prova d'Accés, 25 € en efectiu el mateix dia.

Altres: Roba còmoda o esportiva, ajustada al cos, aigua, esmorzar i menjar. No portar rellotge, polseres, arracades, pírcings... o qualsevol tipus d’objecte metàl·lic. Podeu portar el vostre propi material específic de Circ; monocicle, malabars...

Inscripció / Inscripción 2018

inscripció
Català
docx
DOCX


pdf
PDF

Castellano
docx
DOCX


pdf
PDF


Els alumnes disposaran d'assegurança d'accidents durant el curs, descomptes i beneficis en les diferents activitats de l'Escola, assesorament en la compra de materials o aparells de Circ, a més de rebre informació periódica sobre les Arts del Circ.

Els cursos tenen plaçes limitades.

l'Escola es reserva el dret de realitzar canvis en els horaris o l'anul·lació dels cursos en el cas de no arribar als participants mínims.

Els grups de cada curs es formen per selecció dels participants en les Proves d'Accés, per assegurar l'accés, cal que ens feu arribar l'inscripció degudament complimentada, amb tota la documentació i efectuat el pagament per tranferència bancaria a l'Escola de Circ Saltimbanqui, abans del començament del curs.

Us esperem !!!

Que estan fent els alumnes de la Formació Professional ?
Promoció 2017-19
Les alumnes de l'Escola Professional de Circ Saltimbanqui, Alessia Virgilio, Judith Pérez, Júlia Florenciano i Jara Robles formen la Cia Katapulta. Inicien les seves primeres actuacions professionals, amb l'espectacle "Solstici" Circ de Saturnàlia 2018 i es troben en fase de work in progress amb l'espectacle Onírica.

Cia. Katapulta https://www.ciakatapulta.comPromoció 2016-18
Els alumnes de l'Escola Professional de Circ Saltimbanqui, Giorgio Inserra, Laura Zamora i Júlia Florenciano, comencen les seves aventures circenses amb la Cia. Potes Enlaire, realitzant actuacions al Festival Cerkabirra, Festival Somiabarrets, Fira de Circ al Carrer de la Bisbal... amb el seu número d'equilibris acrobàtics "The Games of Three".

Formació Professional 2016-18
Edgar Ràfols i Gisela Angrill es formen habitualment al Centre, realitzant residències de formació, classes particulars i cursos regulars, són el Duo Tela Marinera, han treballat a la Carpa de Sendaviva, Twister Circus, Circ de Saturnàlia, Dia Mundial del Circ, Festival Fes+Chapeau, Festival Plenil·luni... amb diferents números de circ, teles, straps, trapezi, equilibris acrobàtics i pole dance. Avui dia es troben en procés de creació (work in progess) del seu espectacle de llarga durada "La Fabrica de Somnis" representat al Teatre Central de l'Arboç.

Duo Tela Marinera http://acrotelamarinera.wixsite.com/telamarinera

 

Tornar inici Escola Professional