ESCOLA PROFESSIONAL DE CIRC


Escola Professional de Circ 2018

Escola Professional
L'Escola de Circ Saltimbanqui imparteix un Cicle Formatiu Professional, amb un programa de dos anys, per totes aquelles persones que vulguin assumir competències professionals per realitzar activitats de circ, per actuar en públic amb números de circ, formar companyies de circ o treballar com artistes solistes. Per aquells que tenen clar dedicar-se professionalment al circ o continuar amb la seva formació.
L'Escola Professional de Circ
te un programa amb diferents disciplines circenses; col·locació corporal, dansa i moviment, tècniques d’expressió, acrobàcia a terra i sobre aparells, verticals, equilibris sobre objectes, malabars i manipulació, equilibris acrobàtics i tècniques aèries.

Altres matèries: Monogràfics d'altres tècniques, seguretat, teoria, formació i orientació laboral. Pràctiques escèniques en events circenses a l'exterior i a l'escola.

Especialitat
es un cicle adreçat als alumnes de l'Escola Professional, exalumnes i/o artistes de circ amb un cert bagatge, que vulguin especialitzar-se en 1 o 2 tècniques, realitzant durant l'any la construcció de numeros de circ amb les disciplines escollides, que poden ser: Acrobàcia, equilibris acrobàtics, trapezi, verticals, malabars, equilibris sobre objectes, teles i corda.

Altres matèries: Col·locació corporal, dansa i moviment, tècniques d’expressió, seguretat, teoria, formació i orientació laboral. Pràctiques escèniques en events circenses a l'exterior i a l'escola.

1r Curs Escola Professional

3ª Promoció 2018-20
2on Curs Escola Professional
2ª Promoció 2017-19
Especialitat
1ª Promoció 2018-19

El curs es de 9 mesos anuals, d'Octubre a Juny.
Dilluns, Dimecres i Divendres de 9h a 17h.
Dimarts i Dijous de 9h a 15h.
Edats entre 16 i 30 anys.

Inscripció i més Informació de les proves d'accés 2018

Audicions - Proves d'accès 2018
- 7 de Juliol 2018 de 9h a 17h.