CIRC PER A JOVES


Acrobàcia, Trapezi i Teles per a Joves 2018-19


Iniciació, pràctica i descoberta, l'objectiu és adquirir l'hàbit de la pràctica d'activitats de circ, el treball en grup, fomentar la diversió en l'aprenentatge, el creixement personal i la creativitat artística. Desenvolupar la consciència corporal i fisca a través de l'Acrobàcia, el Trapezi i les Teles, per a joves amb edats entre els 13 i els 16 anys, els Dijous d'Octubre a Juny, seguint el calendari escolar.

Acrobàcia / Trapezi i Teles

Dijous 17:30 a 19:00h.

Acrobàcia: Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, acrobàcia base, verticals, tombarelles, rodes, flic-flacs, mortals, salts bàsics i enllaçaments a terra, que aprenem a través d’exercicis educatius amb materials específics i seguretat.
Trapezi i Teles: Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures individuals al trapezi fix i les Teles. Les classes i la professora s'adapten als diferents nivells dels participants.

Professor: David Marfil "Txupi" i Mar Rojas.Preus

Preu Mensual: 1 dia x setmana = 50 €
Preu Trimestral: 1 dia x setmana = 150 €

Matricula Escola de Circ Saltimbanqui: 50 € anuals.
Inclou quota usuari/a, assegurança d'accidents, assesorament, sortides, descomptes...

Classe de prova 20 €.
Trimestres 2018-19

1r TR - 1 d'Octubre al 21 de Desembre 2018

2n TR - 7 de Gener al 29 de Març 2019

3r TR - 2 d'Abril al 21 de Juny 2019INSCRIPCIÓ / INSCRIPCIÓN 2018-19

inscripcions


A partir del 3 de Setembre !!!
Català

docx
DOCX

pdf
PDF
Castellano

docx
DOCX

pdf
PDF

 

Mostra fi de curs Circ per a Joves 2016-17Els alumnes disposaran d'assegurança d'accidents anual, descomptes i beneficis en les diferents activitats de l'Escola, assesorament i compra de materials o aparells de Circ, a més de rebre informació periódica sobre les Arts del Circ.

Els cursos tenen plaçes limitades.

l'Escola es reserva el dret de realitzar canvis en els horaris o l'anul·lació dels cursos en el cas de no arribar als participants mínims.

Els grups de cada curs, es formen per ordre d'inscripció, per assegurar la participació, cal que ens feu arribar l'inscripció degudament complimentada i efectuat el pagament, ja sigui en efectiu a l'Escola de Circ o tranferència bancaria, rebreu una confirmació de l'Escola de Circ Saltimbanqui.

Us esperem !!!