ESCOLA JUVENIL DE CIRCIniciació, pràctica i descoberta, l'objectiu és adquirir l'hàbit de la pràctica d'activitats de circ, el treball en grup, fomentar la diversió en l'aprenentatge, el creixement personal i la creativitat artística. Desenvolupar la consciència corporal i fisca a través del Circ, per a joves amb edats entre els 13 i els 16 anys, els Dijous d'Octubre a Juny.

Les classes de l'Escola Juvenil de Circ disposen d'estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, aprenem a través d’exercicis educatius amb materials específics i seguretat. Motivant als joves en les tècniques que desperten el seu interes.

Dijous 17:30h a 19h.

Els alumnes poden triar les seguents combinacions de tècniques de circ:
1 - Acrobàcia,Trapezi i Teles.
2 - Acrobàcia, Malabars i Equilibris sobre Objectes.
3 - Totes

Les classes i els professors s'adapten als diferents nivells dels participants.

Professors: David Marfil "Txupi" i Mar Rojas.Preus

Preu Mensual: 1 dia x setmana = 50 €
Preu Trimestral: 1 dia x setmana = 150 €

Matricula Escola de Circ Saltimbanqui: 50 € anuals.
Inclou quota usuari/a, assegurança d'accidents, assesorament, sortides, descomptes...

Classe de prova 20 €.
Trimestres 2018-19

1r TR - 4 d'Octubre al 21 de Desembre 2018

2n TR - 7 de Gener al 29 de Març 2019

3r TR - 2 d'Abril al 21 de Juny 2019INSCRIPCIÓ 2018-19

inscripcions


Obertes !!!
Comencem el curs el 4 d'Octubre.
Català

docx
DOCX


pdf
PDF

 

Mostra fi de curs Circ per a Joves 2016-17Els alumnes disposaran d'assegurança d'accidents anual, descomptes i beneficis en les diferents activitats de l'Escola, assesorament i compra de materials o aparells de Circ, a més de rebre informació periódica sobre les Arts del Circ.

Els cursos tenen plaçes limitades.

l'Escola es reserva el dret de realitzar canvis en els horaris o l'anul·lació dels cursos en el cas de no arribar als participants mínims.

Els grups de cada curs, es formen per ordre d'inscripció, per assegurar la participació, cal que ens feu arribar l'inscripció degudament complimentada i efectuat el pagament, ja sigui en efectiu a l'Escola de Circ o tranferència bancaria, rebreu una confirmació de l'Escola de Circ Saltimbanqui.

Us esperem !!!