ESCOLA INFANTIL DE CIRC


Escola Infantil de Circ 2018-19


Els Objectius de l'Escola Infantil de Circ son: La sensibilització, la pràctica i la descoberta dels aparells i les tècniques de circ, desenvolupar la motricitat, el físic i el psicològic, conèixer el cos i el seu moviment, transmetre valors educatius com el respecte, la solidaritat, la comunicació i el treball en grup. Adquirir l'habit de la pràctica d'activitats físiques, fomentar la diversió en l'aprenentatge, el creixement personal i la creativitat artística. Descobreixen les tècniques a través del joc i l'esbarjo.

L'Escola Infantil de Circ es divideix en dos grups per franges de edats, Circmotriu de 3 a 6 anys i Escola Infantil de 7 a 12 anys.


Escola Infantil (7 a 12 anys) Circmotriu (3 a 6 anys)

Dimarts de 17:30h a 19:00h.

Dimarts de 17:30h a 19:00h.

Tècniques de Circ: Acrobàcia, Malabars, Equilibris, Trapezi i Teles.

Formadors:
David Marfil "Txupi", Mar Rojas, Júlia Florenciano i Jara Robles.Tècniques de Circ: Acrobàcia, Malabars, Equilibris, Trapezi i Teles.

Formadors:
David Marfil "Txupi", Mar Rojas, Júlia Florenciano i Jara Robles.
Preus

Preu Mensual: 1 dia x setmana = 50 €
Preu Trimestral: 1 dia x setmana = 150 €

Quota Soci/a Escola de Circ Saltimbanqui 50 € anual.
Inclou quota soci/a, assegurança d'accidents, assesorament, excursions, descomptes ...

Dins de les vostres possibilitats, es demana com a mínim compromís trimestral durant el curs.

INSCRIPCIÓ 2018-19
incripcioTrimestres 2018-19


1r TR - 1 d'Octubre al 21 de Desembre 2018


2n TR - 7 de Gener al 29 de Març 2019


3r TR - 2 d'Abril al 21 de Juny 2018
Els alumnes disposaran d'assegurança d'accidents anual, descomptes i beneficis en les diferents activitats de l'Escola, assesorament i compra de materials o aparells de Circ, a més de rebre informació periódica sobre les Arts del Circ.

Els cursos tenen plaçes limitades.

l'Escola es reserva el dret de realitzar canvis en els horaris o l'anul·lació dels cursos en el cas de no arribar als participants mínims.

Els grups de cada curs, es formen per ordre d'inscripció, per assegurar la participació, cal que ens feu arribar l'inscripció degudament complimentada i efectuat el pagament, ja sigui en efectiu a l'Escola de Circ o tranferència bancaria, rebreu una confirmació de l'Escola de Circ Saltimbanqui.

Us esperem !!!