CURSOS INTENSIUSDirigits a joves i adults (a partir de 16 anys), amb una durada de 2 a 5 dies, ens permet fer una descoberta i/o aprenentatge d'una tècnica especifica, aprofundir, complementar, perfeccionar, descobrir o com a recopilació d'informació a desenvolupar posteriorment. Cursos, Masterclass, Workshops que complementen la formació oferida pel Centre, amb tècniques habituals i no habituals a l'Escola, per fomentar la circulació de formadors d'altres espais i escoles de circ.

Programats durant els festius, caps de setmana, primavera, estiu...

EN AQUEST MOMENT NO TENIM CURSOS INTENSIUS PROGRAMATS


Els cursos tenen plaçes limitades.

l'Escola es reserva el dret de realitzar canvis en els horaris o l'anul·lació dels cursos en el cas de no arribar als participants minims.

Els grups de cada curs, es formen per ordre d'inscripció, per assegurar la participació, cal que ens feu arribar l'inscripció degudament complimentada i efectuat el pagament, ja sigui en efectiu a l'Escola de Circ o tranferència bancaria, rebreu una confirmació de l'Escola de Circ Saltimbanqui.

Us esperem !!!


Hem organitzat workshops, cursos i mastersclass de Roda Cyr, Perxa Xinesa, Acrobàcia, Equilibris Acrobàtics, Trapezi, Verticals, Contorsió, Hula Hoop... amb professors especialitzats, tan del centre com dels diferents espais i escoles de circ.